Urheilu on tunteita!

tiistai 23. huhtikuuta 2019

Suunnistuskenkää MC-joukkueen oven väliin

Edellisessä bloggauksessa nostin ihteäni epävarmuudesta varmuuteen ja onnistuin tehtävässäni.
Lankalauantaina annettiin ekoja näyttöjä kesäkuussa kisattaviin maailmancupin kisoihin. Kisana oli pitkä matka elikkäs rapia 12 kilsan siivu Sauvolaisessa mehtässä. Maastossa vietin aikaa tasan 1h 23min, Venäläinen Rudnaya kipitti radan kaksi minuuttia rivakammin, sijoitukseni oli 5.
Kilpailuun sain lähdettyä sopivalla nöyryydellä sekä itseluottamuksella. Päällimmäinen tunne sisälläni oli, että nyt mulla on mahdollisuus nähdä mikä on tämänhetkinen tasoni eli missä mennään. En tavoitellut kuuta taivaalta vaan olin kuin peilin edessä. Tein huolellista suunnistustyötä hyvällä ajatuksella. Toki parannettavaa jäi, mutta olen suoritukseeni hyvin tyytyväinen. Fyysisesti päivä oli ok, ei mitään siivet selässä lentoa, mutta ihan hyvää iskutusta. Muutamalla viimesellä kilometrillä tämä Mersu oli kylläkin hyvin tummana ja loppusuoralla tuli pataan sen 4 sekuntia nopeimmalle, AUTS!


Vietettiin pitkä pääsiäisviikonloppu koko perheen voimin yli 50 muun Retki-Veikkolaisen kanssa seuran Kevätleirillä Salon Naarilassa. Voi että kuinka mä nautin! Lapsilla(kin) oli paljon mukavia kavereita ja toimintaa ympärillä, iltasin uitiin ja saunottiin ja mikä parasta, kun nälkä yllätti niin sai astella valmiiseen pöytään, WOW!

Kuvassa viisi JRV:laista, mutta kuinka monen edustusseura JRV on tällä kaudella?
Kuvaaja: Kurosen Tommi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti