Urheilu on tunteita!

maanantai 7. syyskuuta 2020

Sprinttiviesti

Sunnuntaina 6.9 viriteltiin aivonystyröitä sprinttimoodiin Lahden parisprinttiviestissä. Joukkuetoverikseni ja ekan ja kolmannen osuuden juoksijaksi sain Mikaelan. Ja mä sitten kipaisin osuudet 2. ja 4. Osuudet oli n. 11min mittaisia ja täyttä sprinttisuunnistusta vaativia. 

Tarkka leimaus emiTagilla.
(EmiTag on uudehko leimaussysteemi, eli ranteessa oleva emit käytetään rastin yläpuolella olevan leimausyksikön päällä eli ns. leimataan ilmassa. Ranteen emitissä vilkkuu valo ja tämä on ainut merkki suunnistajalle siitä, että leimaus on onnistunut.)
 Kuva Kimmo Hirvonen

Oma sprinttisuunnistus sai hyvän herättelyn. Plussaa suoritukselle antoi sähäkkä keskittyminen, kartanluku sekä osa tekemistäni päätöksistä oli hyviä. Mutta miinukselle meni muutama huono reitinvalinta ja useampi risteyksistä ohiajo. Ja miinukselle meni myös se, että ankkuriosuuden jälkeen sain kuulla sanan hylkäys. PRKL! Ja toinen PRKL kun en tiedä mitä rastilla on tapahtunut. Rastilla siis kävin, myös gps sen kertoo. Onko emiTag-leimasin tehnyt oharit vai olenko juossut rastin läpi leimaamatta? Harmi kun ei ole kuvamateriaalia rastilta, niin saisin mielenrauhan. Ja kyllähän tuo harmittaa, ja paljon, vaikka emme olleet ihan kärkikahinoissa mukana. 

Hyvä ja mukava kisa silti ja kivassa seurassa on aina kiva kisata, näitä tahtois lisää!

Gps kertoo, että rastilla numero 3. on käyty. Mutta miksi ei leimaa löydy?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti