Urheilu on tunteita!

lauantai 26. tammikuuta 2019

Kisakausi avattu-mutta mikä laji?

Kävin tänään avaamassa kisakauteni. Kauniissa suomalaisessa puhtaassa luonnossa kyllä kirmattiin, mutta käessä ei ollut karttaa ja reittikin oli merkattu. Eikä jalassa ollut suunnistuskengät vaan villasukat, kyllä villasukat!!!
Siskokset valmiina starttiin!
Orivedellä kisailtiin ensimmäistä kertaa villasukkajuoksun SM-kisat. Mahtava tapahtuma! Markkinameiningin sekä 6 ja 3kilometrin sarjojen lisäksi kisaamaan pääsi joukkueet, seniorit ja mikä parasta myös lapset. Ja mikäs laji voisi mulle sopia paremmin, kun juoksemisen ja luonnon lisäksi nautin suunnattomasti villasukkien neulomisesta. Siellä sitä kirmailtiin pienillä lumipoluilla ja näin tasa-arvon aikana miehet ja naiset samassa sarjassa. 
Serkukset Katriina ja Elna valmiina starttiin!
Oli kyllä vapauttavaa hilpattaa menemään ilman kenkiä ja alamäissä eroa kengät jalassa juoksuun ei huomannut, mutta ylämäissä joutui vähän testailemaan, että millä askeleella sinne sukan alle saa parhaan pidon.
Kisavarustukseen kuului paksu juoksusukka,
vettäpitävä sukka ja päällimmäisenä villasukka.
Treenaaminen näitä kisoja varten jäi kahteen 3km villasukkientestauslenkkiin ja nyt odotankin mielenkiinnolla mitkä kaikki lihakset ilmoittaa olemassa olostaan tuon kuuden kilometrin lumirallattelukisan jälkeen.

Hopii ei oo häpii! ; )
Oli hienuu ottaa SM-hopii-mitali vastaan itse Juha Miedolta!

Tässä vielä kolmen kärki mun sarjasta:
6km sarja:
1. Joonas Kuisma, Tampereen Maratonklubi, aika 27.52.81
2. Merja Rantanen, aika 29.43.23
3. Eero Markkila, aika 29.49.00 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti