Urheilu on tunteita!

lauantai 1. kesäkuuta 2019

MC-Vihti-Helsinki, oletko valmiina-täältä tullaan

Prisma-rastit Kuva: Anu Uhotoinen
Hip hei ja trallallaa! Maalimancupin eka turnee kutsuu ja samalla pääsen pitkästä aikaa edustamaan Suomea. Edellinen kerta oli toissasyksynä Sveitsissä maailmancupin loppukiertueella. Ne kisat jäi mieleen juuri ennen reissua alkaneen raskauspahoinvoinnin takia. Ja nyt tämä silloin mahassa ollut heppu jo huutaa maalisuoran varressa, että hyvä hyvä! Ihan parasta! Tässä välissä maajoukkue on saanut uudet "työvaatteet" ja mielenkiinnolla odotan kuinka hyvin nämä uudet kuteet siivittää mun menoa.

Mukavan tulossarjan sain MC-näyttökisoissa annettua: 4-1-6. Kaksi ekaa kisaa meni kiitettävällä tavalla, mutta viimeisessä näyttökisassa en saanut suunnistusta sorvattua sellaiselle tasolle, että voisin tämän viimeisen viikon ennen kisoja vain levätä laakereillani ja paukutella henkseleitä.

Viimeisen viikon valmistautumisen suoritankin Leimaus-leirillä Imatrallayli 1600 nuoren suunnistajan kanssa. Pääsen hyödyntämään vanhimpien junioreiden suunnistustreenejä ja muutenkin puitteet on kunnossa hyvää valmistautumista varten. Kaikista eniten odotan kun saan nähdä Oton, Elnan ja Urhon (sekä myös muiden junioreiden) iloa ja riemua urheilemisen ja ystävien kanssa. Siinä ne meikän akut latautuu kohti viikonlopun kisoja!


Tässä vielä tietoa tulevista kisoista: Viikon päästä kisataan suunnistuksen maailmancuppia Vihdin ja Helsingin alueella. Lauantaina 8.6 on keskimatka ja sunnuntaina 9.6 kisataan pitkää matkaa takaa-ajona lauantain tulosten perusteella. Tiistaina 11.6 hikoillaan Helsingin keskustassa sprinttiviestin merkeissä. Kisasivut löytyy täältä. Yle näyttää kaikki kisat suorina lähetyksinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti